Meny Stäng meny

Länstrafiken Örebro lanserar flexbiljetter

Pandemins vingslag har inneburit nya resvanor och nya behov. För att möta det nya normala lanserar Länstrafiken Örebro flexbiljetter i mobilen som gör det enklare för resenärer att hitta tillbaka till arbetsplatsen.

Publicerad: 2021-10-20 16:27:42 Lästid: 1 min Gå tillbaka

Återgången inom kollektivresande har börjat. Infospread hanterade över 35 miljoner aktiviteter i Sverige och Polen redan under augusti. Pandemin har satt sin prägel på kollektivtrafiken och skapat nya resvanor, men även nya behov. Användandet av mobilbiljetter har ökat avsevärt under det senaste halvåret, och resenärer som delvis återvänder till arbetsplatsen behöver lösningar för mer flexibelt resande.

För att möta de nya behoven och för att möjliggöra ett hållbart resande med de nya vanorna, lanserar Länstrafiken Örebro flexbiljetter.
– Vi har förstått att det har uppstått ett nytt resebehov för många efter restriktionerna lättades den 29 september. Flex 10/40 ger våra resenärer friheten att välja resdagar efter behov. På sikt hoppas vi att många kommer att se biljetten som ett naturligt komplement till cykel och gång, säger Monica Ståhl, försäljningsstrateg.

Flex 10/40 är främst framtagen för de som resenärer som tidigare rest full vecka, men som idag endast reser med kollektivtrafik två till tre dagar i veckan, samt de resenärer som brukade kombinera resor med bil och kollektivtrafiken. Flexbiljetten ger 10 valfria resdygn att fritt använda under 40 dagar och finns tillgänglig i Länstrafikens app.

Av Infospreads kunder är Länstrafiken Örebro den senaste kollektivtrafiksmyndigheten som introducerat flexbiljetter för sina resenärer. Sedan tidigare används likande produkterbjudanden i Umeå, Värmland och Kalmar län. Fler län är på väg in och då MobiTime®-plattformen har gemensam kodbas för alla kunder så ges snabb och enkel process för tillkommande läns lokala appar. 

Klicka här för att läsa Länstrafiken Örebros pressmeddelande.

Infospread_Lanstrafiken-Orebro.jpg
Boka demo!