Meny Stäng meny

Om Infospread – fokus på kollektivtrafik och mobilitet

Infospread är ett produktutvecklingsbolag med fokus på kollektivtrafik och mobilitet. Vi är ett entreprenörsdrivet bolag som har varit aktivt i branschen sedan 2005. Vår produkt MobiTime är väletablerad på marknaden och erbjuder idag mobilbaserade informations- och biljettjänster för resenärer i två tredjedelar av Sveriges regioner.

Infospreads mission är att förenkla informationsspridning till människor i rörelse i det fysiska rummet. Vi inriktar oss specifikt mot kollektivt, markbundet resande inom och mellan regioner. Detta gör vi genom att utveckla digitala tjänster som nyttjas av de trafikhuvudmän som möjliggör resan. Vårt arbetssätt, både med kunder och partners, bygger på förtroende för varandra, stort engagemang i kundens situation och användarvärde i fokus.

Sedan 2020 är Infospread en del av Progrits – en företagsgrupp med ledande nordiska mjukvarubolag. Progrits innebär ökade möjligheter för utveckling, samt en större trygghet då satsningar görs på lång sikt och med uthållighet.

En arbetsplats med kund och medarbetare i fokus

Vi är ett passionerat team med stort engagemang i den kontinuerliga utvecklingen av vår plattform MobiTime. Kund- och användarvärde står alltid högst upp på agendan i vår tjänsteutveckling. Vi arbetar långsiktigt och drivs av att vara den bästa informations- och biljettplattformen för kollektivtrafikbranschen.

Vår målsättning är också att vara den bästa arbetsplatsen för oss som jobbar här – en arbetsplats där vi kan växa professionellt och personligt, känna glädje och samtidigt ha en god balans i livet.

Med över 800 000 kollektivtrafikresenärer som regelbundet nyttjar våra tjänster, är vi en viktig del av många människors vardag. Gillar du att arbeta med en produkt som verkligen gör skillnad? Vill du vara en del av ett team med nytänkande och problemlösande kollegor? Då har du hittat rätt.

Avdelare

Vårt team

Marcus Nordin

Erbjudandeansvarig / Produktägare

036-36 1757

marcus@infospread.se

Stefan Johansson

Senior rådgivare

070-875 85 43

stefan@infospread.se

Erik Arnalid

Marknad- och försäljningschef

036-36 1755

erik@infospread.se

Gabriella Stenlund

Utvecklare 

Henric Bergh

Produktägare 

Vladimir Klicic

Projektledare & Utvecklare

Christoffer Assgård

Utvecklare

Kristoffer Wärn

Utvecklare

Anders Ohlsson

Tech Lead 

Sam Fröjd

Projektledare


Boka demo!