Meny Stäng meny

Infospread vann app-upphandling i Sörmland

Av fem anbudsgivare vann vi upphandlingen av Sörmlandtrafikens app för resesökning och biljettköp. Det är Region Sörmland som ansvarar för kollektivtrafiken och står bakom upphandlingen.

Publicerad: 2021-06-04 14:51:35 Lästid: 1 min Gå tillbaka

Sörmlandstrafikens app är en självklar och viktig kanal för att nå och skapa relation med regionens resenärer. Totalt berörs ca 300 000 invånare i länet. Med vår plattform MobiTime blir resandet och informationsspridning till resenärer enklare.
– Vi levererar en app med modern design, som är anpassad för framtidens resande. Vi gör det med stor erfarenhet och stabilitet; vi har levererat mobilappar för kollektivtrafik ända sedan 2005, säger Erik Arnalid, marknadschef på Infospread

Infospread levererar idag mobilapp till tolv regioner i Sverige och till 33 städer i Polen vilket ger 9,8 miljoner invånare sök och köpmöjlighet för sitt vardagliga klimatsmarta resande.

Syftet med upphandlingen i Sörmland var att utveckla en app som speglar användarnas behov, beteende och efterfrågan, samt att säkerställa möjlighet till fortsatt utveckling som en del av support- och underhållsåttagandet.
Vi har jobbat tillsammans med Sörmlandstrafiken sedan 2007 och är glada att vi fått förnyat förtroende att utveckla vårt samarbete. Det blir ett spännande projekt, som under lång tid kommer påverka och underlätta för de många resor som dagligen görs inom regionen, säger Erik Arnalid.

För Infospread är det ett viktigt kontrakt med en betydande kund, som löper över fyra år, med möjlighet till förlängning på ett år. Det gör det lättare att behålla kompetent personal och fortsätta utvecklingen av attraktiva produkt- och tjänstelösningar för informationsspridning inom kollektivtrafiken.
– Branschen går en spännande framtid till mötes. Inte minst med anledning av regeringens planer för ett gemensamt, nationellt biljettsystem. Infospread är väl rustat för framtiden redan nu, säger Erik Arnalid.

sormlandstrafiken.jpeg
Boka demo!