Resan börjar här

Ladda ner appen nu

   Mer plattformar

arrow

Det ska vara lätt att åka buss
Alla funktioner i samma app

Kraven är höga och toleransen är låg när man är försenad till ett möte eller en lektion. Sedan 2005 har vi fått folk att komma i tid, planera resor och även betala dem genom sin mobiltelefon. Långt innan de smarta telefonerna gjorde entré på marknaden hjälpte vi våra användare att hinna med bussen. Vi har fått axla rollen som miljökämpar när papperstabellerna övergavs och har varit med när mobilbiljetter blev en snackis. Vi möter nu en ny generation av smarta biljetter och ständigt uppkopplade resenärer.

Vår resa fortsätter, tillsammans med dig.

Förändra världen
en resa i taget

Bussbiljett i mobilen

Med ny teknik förändras spelplanen för traditionellt resande. Vi ser ett tydligt samband mellan välfungerande tekniska lösningar och ökat resande. Att söka efter och köpa bussbiljetten i mobilen skapar en kedjereaktion där både miljö och samhälle påverkas positivt. Våra användare förändrar världen en resa i taget, brukar vi säga. Ingen kan göra allt, men alla kan göra lite. I dag har vi över 510 000 aktiva användare som ställer krav på och förändrar resemarknaden i Sverige. Tillsammans gör vi stor skillnad.

Vår bästa tid är nu
Introducerar Realtidskarta

En ny generation teknik låter oss följa bussarna i realtid. Som resenär slipper du hoppa av vid fel hållplats och vet alltid hur långt bort nästa buss är. Vi kan nu ge dig ett svar på den urgamla frågan; Kommer inte bussen snart?

Sov fem minuter till
Tidtabeller i mobilen

Den senaste månaden hade vi över tre miljoner resesökningar. Oavsett om du är tidsoptimist eller brukar komma i tid så är möjligheten att planera viktig för våra användare. Med kompletta busstider direkt i mobilen får du snabbt en uppfattning om hur din resa kommer att se ut. Alla busstider visas med trafikavvikelser för helgdagar samt uppdateras automatiskt med aktuell trafikinformation. Vad du ska göra med all tid du sparar, det får du själv fundera ut.

Res i 14 län med samma app
Länsöverskridande biljetter

Börja din resa i Varberg och avsluta den i Kalmar. Med vår app köper du resor som tar dig utanför länets gränser, vi täcker mer än 83 % av Sveriges yta.